Een bad, een plek om heerlijk tot rust te komen

Vroeger werd het bad alleen gebruikt om jezelf ermee te wassen, tegenwoordig zijn er veel meer mogelijkheden en wordt baden meer gebruikt als recreatief of therapeutisch. Qls je kijkt naar welke producten er tegenwoordig allemaal zijn voor op, in en rondom je bad, zie je goed hoe populair een bad tegenwoordig is.
 

Modellen baden

Er zijn verschillende vormen baden mogelijk. Deze zijn:

En naast het bekende ligbad, zijn ook vrijstaande baden en tweepersoonsbaden mogelijk.

Tijdloos en elegant

Voor een tijdloze en elegante uitstraling, is de Senso uitvoering erg geschikt. Voordeel van deze uitvoering, is dat hij tijdloos is waardoor hij nooit zal vervelen en een perfecte ligcomfort heeft. Dankzij de ergonomische rugleuning zal u niet snel last krijgen van uw rug.

Bekijk onze baden

Vind een Sealskin dealer in jouw omgeving

Een tweepersoonsbad voor meer gezelschap

De badkamer is tegenwoordig meer dan alleen een ruimte waar men zich doet verzorgen. Het is de plek waarbij men zich in alle rust kan ontspannen. Maar ideaal om bij te praten na een drukke werkdag of maximaal te relaxen is een tweepersoonsbad van Sealskin in acryl. Het voordeel van acryl (kunststof) is dat het de warmte goed vast houdt. Wij leveren verschillende baden die geschikt zijn voor twee personen. Elk bad heeft zijn eigen stijl en vormgeving, of het nu een hoekbad of vrijstaand bad is.

Tweepersoonsbad modellen

Er zijn diverse modellen die geschikt zijn voor twee personen. Met name de Comfort line bad serie is verkrijgbaar in eenpersoons- en tweepersoonsbad uitvoering. De verschillende modellen zijn:

  • Canvas
  • ​Duet
  • Easy
  • Rose
  • Senso slimfit
  • Urban

De eigenzinnige vrijstaande baden van Sealskin

In veel badkamers lijkt het niet toepasbaar, maar een vrijstaand bad is beter in te passen dan veel mensen denken. De Nederlandse badkamer wordt steeds groter qua oppervlakte en met name douches zijn op maat in te passen in de ruimte via een douchecabine of inloopdouche. De ruimtebesparing kan gebruikt worden voor een tweede wastafel of badmeubel met badkamerspiegels of zelfs een tweede toilet. Maar waarom niet een van onze prachtige vrijstaande baden? Onze lijn vrijstaande baden is buitengewoon goed ontwikkeld met toepassing van de nieuwste polymeren die qua hardheid en onderhoudsvriendelijkheid buitengewoon hoge kwaliteit bieden.

Ontwerp en ergonomie vrijstaande baden

Vrijstaande baden ontworpen om niet alleen op zichzelf te staan, maar om ook weinig extra nodig te hebben in ruimte of materiaal. Er zijn geen poten of andere hulpmiddelen nodig en bieden ruimte eronder voor de afvoer zonder een uitsparing in de vloer te vereisen. De vrijstaande baden zijn ergonomisch ontworpen om zowel zittend als liggend een goede ondersteuning te bieden. De overloop is geïntegreerd in het bad net als de afvoer voor een eenvoudige reiniging.