Sealskin badkameraccessoires

Badkameraccessoires

Accessoires voor de badkamer zijn er vooral voor de luxe en het echte wellness gevoel zoals een van onze mooie badkamerspiegels, maar soms ook voor de noodzaak en de veiligheid zoals een antislipmat. Sealskin biedt een palet aan badkamer accessoires die zijn gericht op de veiligheid voor de gebruiker van bad of douche. Bekijk ons complete assortiment badkamer accessoires.

Soorten badkameraccessoires

De badkamer accessoires van Sealskin zijn onder te verdelen in:

  • Voor de douche

  • Voor bij het bad

  • Speciaal voor extra veiligheid in de badkamer

De grote gemene deler in de veiligheidsaccessoires voor de badkamer zijn de veelal opklapbare grepen en de voor sanitair zo belangrijke antislip eigenschappen zoals een antislip badmat. Maar andere producten zoals een douchegordijnstang, badkamerspiegel of douchegordijn vallen ook onder de badkamer accessoires.

Doelgroepen badkameraccessoires

Er zijn twee belangrijke doelgroepen voor de Sealskin badkameraccessoires speciaal voor veiligheid en dat zijn minder validen en natuurlijk ook de (ouders van) jonge kinderen. Omdat er in badkamers of douches ongelukken kunnen gebeuren is het niet onverstandig om hierin preventief te werk te gaan. Zeker bij minder validen op hogere leeftijd neemt ook de onzekerheid toe over het veilig kunnen gebruiken van het sanitair. 

De Sealskin producten kunnen worden gekocht bij onze dealers. Ze zijn toepasbaar bij een nieuwe badkamer maar uiteraard ook bij bestaande badkamers. Door de neutrale witte kleurstelling van onze Animo serie zijn ze in de meeste situaties toe te passen. Daarnaast is de solide uitvoering van deze serie badkamer accessoires een garantie voor lang en veilig gebruiksplezier. De Animo serie heeft een badzitje, badsteunen, wandsteunen, grepen en instaphulpen die los gekocht kunnen worden.

Bekijk onze accessoires