Verkeerd boren is er niet meer bij!

Squeeze is werkelijk uniek. Iedere deur is maximaal voorgemonteerd. Dat betekent dat je in een paar stappen klaar bent met de installatie. Door de deur tussen twee muren te klemmen staat er snel en probleemloos een kwalitatieve doucheoplossing. Verkeerd boren of per ongeluk door leidingen boren is er niet meer bij! 
 
De Squeeze draaideur in nis is er in de maten 800, 900 en 1000mm. Hij kan zichzelf tot wel 50mm uitzetten en zich zo stabiel klemmen tussen de muren. De deur opent vrijwel vanaf de muur, zodat er een ruime instap ontstaat. De scharnieren zijn bovendien aan de binnenzijde glasvlak. En dat is wel zo fijn schoon te houden!

Een schuifdeur in nis is er in de maten 1200 en 1400mm. Ook deze wordt tussen twee muren geklemd en is dus snel en probleemloos te monteren. Uitgevoerd in 6mm helder veiligheidsglas en zonder overlapping van de twee glasdelen. Daarmee is deze schuifdeur een stijlvolle additie in iedere badkamer.

Squeeze schuifdeuren zijn tenslotte ook optioneel uit te voeren met een uniek soft-close systeem. De deur kan dan niet meer hard dichtklappen, maar wordt netjes opgevangen en zachtjes dicht getrokken. En dat is zowel prettig alsook veilig.

Een schuifdeur mét soft-close wordt bovendien uitgevoerd in maar liefst 8mm helder veiligheidsglas. Dubbel voordeel, dus!