Je kunt alle kanten op met de Multi-S 4000 douches

Multi verwijst naar de uiteenlopende opstellingen die in deze serie mogelijk zijn, van vrijstaande douchewand tot kwartronde of vijfhoekige douchecabine en van volledig wegklapbare vouw-/ draaideuren tot badwanden voor wie wil douchen in bad. Multi slaat ook op de ruime keuze in profielkleuren en glassoorten, zoals chique grijs en gesatineerd glas.

Jouw douche sluit perfect dankzij de nauwkeurige versteltechniek in muurprofiel en stabilisatiesteun. Alle douchedeuren uit deze serie zijn uitgevoerd met de unieke softtouch deurknop. Deze luxueuze deurknop maakt de douche tot een sieraad in jouw badkamer.
 

Een paar voordelen op een rijtje
  1. De ronde, slanke stabilisatiesteunen vormen één geheel met de douche en zijn traploos verstelbaar om een nauwkeurige sluiting van de deuren te realiseren.
  2. Door de innovatieve techniek geïntegreerd in het muurprofiel kan de deur traploos ingesteld worden. Boren en schroeven door de profielen heen om de douche te fixeren behoort tevens tot het verleden.
  3. De ronde deurknop, voorzien van soft-touch inleg, geeft de douche een luxe uitstraling.
  4. De Multi-S 4000 serie beschikt over verschillende modellen met een vouw-pendelsysteem, waardoor de badwand of douchedeur volledig kan worden weggedraaid wanneer deze niet wordt gebruikt of om een royale instap te creëren. Ideaal voor de kleinere badkamer!

Download hier de folder >
Vind een handleiding >

Dit product is voornamelijk te koop bij de sanitaire vakhandel >